OXO DENTALKAMERA

OXO 4K dentalkamera er verdensførende billedteknologi i et kompakt design på kun 38 gram – og med mulighed for videostreaming

TRÅDLØS OG ENKEL BETJENING

OXO 4K er let at integrere i dit daglige arbejde og fordelene er mange:

 • Automatisk billedstabilisering (EIS).
 • Digital zoom 2x – tag billeder/video på op til 10 m afstand.
 • 360° omni-directional mikrofon for optimal stereo lyd.
 • Lynhurtig 5GHz WiFi så du undgår ventetid.
 • Kan monteres på alle typer lupbriller og med de fleste lupbrille-lys.

VIDEOSTREAMING OG APP

OXO 4K dentalkamera tilbyder videostreaming af højeste kaliber. Sammensæt blot OXO HDMI-kit og det trådløse HDMI Tr/Tx – og du er på vej ud til dine tilhørere.

Hent også OXO app’en til din smartphone – så er du sikret professionelt output med enkel betjening, lynhurtig download af videoer og billeder samt let preview og afspilning.

  FÆNOMENALT – BÅDE TIL VURDERING AF EGET ARBEJDE OG TIL KOLLEGIAL SPARRING

  “Det har været en øjenåbner at opleve brugen af OXO kamera. Så snart vi havde justeret arbejdsdybden og skarpheden i billedet, fik vi både skarpe og behagelige optagelser uden at skulle bruge ekstra energi på at være opmærksom på kameraet – det blev en integreret del, der ikke slugte fokus fra arbejdet og tilmed gav klinikassistenten mulighed for bedre at se, hvad tandlægen ser og derved optimere kommunikationen.

  Den kollegiale sparring, der helt naturligt kom ud af at gense optagelserne, var overvældende, idet både den aktive behandler og kollegaer fik inputs af en helt anden værdi end ved teoretisk, verbal eller 2D gennemgang af proceduren. At kameraet er koblet direkte på lupbrillen, gør det helt naturligt at arbejde med. Jeg kan varmt anbefale denne type kamera til alle typer af behandling, hvor dokumentation og sparring ønskes.”

  Joao Marcus Fuglsig, tandlæge

  KONTAKT OS

  Prøv dentalkameraet på din klinik. Vores specialister besøger dig gerne på klinikken og demonstrerer kameraet, så du kan få det bedste beslutningsgrundlag.