Lupbriller til tandplejere

Med ExamVision lupbriller ser du detaljen og opnår det ønskede behandlingsresultat
mere sikkert, hurtigere – og samtidig mere afslappet.

Tandplejer med ExamVision lupbriller

Tandplejer Mette H. Andersen

Tandplejer Mette H. Andersen har valgt ExamVision lupbriller til sit daglige arbejde på klinikken, hun fortæller:

 Jeg er rigtig glad for mine nye lupbriller. Forstørrelsen og lyset hjælper mig med at holde fokus under behandling og jeg føler mig mere sikker i min diagnostik og udførelse af tandrens.

Lupbriller til tandklinik

Tandplejer Marie Louise, tandlægen.dk

Tandplejer Marie Louise har fået sit første par ExamVision lupbriller, hun fortæller:

En helt ny verden har åbnet sig. Allerede fra første dag med lupbrillerne på har jeg siddet langt bedre ergonomisk. Derudover er lyset samt forstørrelsen helt essentiel og hjælper mig til, at patienterne kan få den bedste behandling – jeg tager dem aldrig af igen! Dorte, Rønvig’s optiker, kom op på klinikken og gav os den bedste service og var rigtig behjælpelig med at finde den individuelle lupbrille, der passede os.

Tandplejer med lupbriller

Tandplejer Elisabeth, abc-tandlægerne

Hos abc-tandlægerne er det ikke kun tandplejer Elisabeth, der nyder godt af fordelene ved at arbejde med ExamVision lupbriller:

 Lupbrillerne har været fantastiske lige fra første dag – og jeg kan allerede mærke, det er godt for min nakke.
Faktisk er alle behandlere her på klinikken begyndt at arbejde med lupbriller på. Nogle for nyligt og andre i så lang tid, at det var tid til et par nye. Og én ting vi er blevet klogere på – vi kan ikke undvære dem! Vi er glade for Rønvig’s gode service og høje kvalitet, som sammen går op i en højere enhed.

Lupbriller til tandplejere

Fokus på kvalitet, fleksibilitet – og på dig

Når du køber lupbriller til tandplejere hos Rønvig Syn & Ergonomi, bliver du mødt af professionelle optikere, der rådgiver dig i hele processen. Vi arbejder tæt sammen med dig, lytter til dine behov og foretager de opmålinger, der vil sikre, at du får en lupbrille tilpasset helt til dig, dit syn og dine arbejdsstillinger.

 

Med ExamVision lupbriller fremstillet 100% til dig kan du:

se og behandle de små detaljer
opnå en forbedret finmotorik
arbejde mere afslappet og derved i mindre belastende arbejdsstillinger
få individuel brillestyrke i lupper og omgivende glas

 

Prøv lupbrillerne ved stolen
Vores optikere kommer til dig på din klinik, hvor du har de bedste forudsætninger for at prøve vores forskellige lupbriller og lys med en patient eller kollega i stolen – og opleve den forskel vores kvalitets-lupbriller kan gøre for dit syn og din ergonomi.

Ved bestilling tilpasser vi lupbrillerne præcist til dit synsbehov og den for dig optimale fokus- og arbejdsafstand. Det betyder, at du kan rette dig mere op i dine arbejdsstillinger, sidde mere afslappet og derved minimere de belastende stillinger væsentligt. Du opnår samtidig en forbedret finmotorik – og forstørrelsen, der gør det nemmere for dig at se og behandle de små detaljer.

Læs mere om hvordan vores optikere arbejder tæt sammen med dig for at tilpasse lupbrillen individuelt til din ergonomi og dit syn inkl. en evt. brillestyrke i lup og omgivende brilleglas – klik her.

Se ExamVision Lupbrille-brochure – klik her

Vil du gerne tale med en optiker og evt. booke en aftale, er du velkommen til at ringe på  75 89 57 11 – eller sende en besked her:

Se ExamVision lupbriller – og det ergonomiske løft, som lupbriller bidrager med til din arbejdsposition:

Kontakt os

Prøv ExamVision lupbriller på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.