Klar til dit første par lupbriller
– eller til en ny forstørrelse?

Hos Rønvig har vi professionelle optikere, der rådgiver dig i hele processen. Vi arbejder tæt sammen med dig, lytter til dine behov og foretager de opmålinger, der vil sikre, at du får en lupbrille 100% tilpasset din fysik, dit syn og din arbejdsstilling. Når du har modtaget din nye lupbrille følger vi op og efterjusterer lupbrillen præcist.

Hør andre tandlægers erfaringer med det første og det næste par lupbriller fra Rønvig:

Overvejer du dit første par lupbriller?

Tandplejer Elisabeth fra abc-tandlægerne har fået sine første lupbriller. Men hun er hverken den første eller den eneste til at bruge ExamVision lupbriller i hverdagen på klinikken:

📣  “Lupbrillerne har været fantastiske lige fra første dag. Og jeg kan allerede mærke, det er godt for min nakke.
Faktisk er alle behandlere på abc-klinikken begyndt at arbejde med lupbriller på. Nogle for nylig og andre i så lang tid, at det var tid til et par nye. Og én ting vi er blevet klogere på – vi kan ikke undvære dem!
Vi er glade for Rønvigs gode service og lupbrillernes kvalitet, som sammen går op i en højere enhed.”

Vil du vide mere?
Læs, hvordan vores optikere arbejder tæt sammen med dig for at tilpasse lupbrillen 100% til dit syn og din ergonomi – klik her.

Se dine muligheder med ExamVision lupbriller, lys til lupbriller – og det ergonomiske løft lupbriller bidrager med til din arbejdsposition:

Se ExamVision Lupbrille-brochure – klik her

Vi hjælper også gerne dig
Få en snak med en af vores optikere – ring på telefon 75 89 57 11 eller send os en besked her:

Er det ved at være tid til en ny forstørrelse?

Tandlæge Inna har længe brugt ExamVision lupbriller med forstørrelsen 2.3. Nu har hun valgt at supplere med et par nye med forstørrelsen 3.3:

 

📣 ”Jeg er i fuld gang med mit andet par lupbriller. Mit hoved skulle lige vænne sig til, at verden pludselig er blevet større. Jeg er meget glad for den større forstørrelse, som gør, at jeg er blevet bedre til diagnostik og behandling generelt – og dermed endnu mere glad for at komme på arbejde og være tandlæge. Tusind tak for en god service.”

 

Rønvigs erfarne optikere:
✅ rådgav Inna i hele processen
✅ sørgede for opmålinger til perfekt individuel tilpasning
✅ afleverede personligt og foretog de sidste finjusteringer

 

Prøv din næste forstørrelse ved stolen
Vores optikere kommer gerne til dig på din klinik, hvor du har de bedste forudsætninger for at prøve vores forskellige lupbriller og lys – med en patient eller kollega i stolen.

 

ExamVision Brochure – vil du lige læse mere om nyheder og klassikere inden for lupbriller, tilbehør, lys og ergonomi – klik her

 

Vil du gerne tale med en optiker og evt. booke en aftale, er du velkommen til at ringe på  75 89 57 11 – eller sende en besked her:

Klar til et kvantespring med Kepler Advanced lupbriller?

Tandlæge David Mørck har arbejdet med ExamVision lupbriller en årrække. Nu har han taget skridtet videre til Kepler Advanced med 4 forstørrelser i én og samme lupbrille. Dvs. han kan skifte til den forstørrelse behandling kræver – uden at skulle skifte lupbriller.

 

📣  ”Mine nye Kepler-lupper fra ExamVision har 4 forstørrelser, jeg kan skifte i mellem. Det er en fantastisk up-grade fra mine gamle lupbriller med kun én forstørrelse. Jeg havde frygtet en del tilvænning, men de var perfekte fra starten. Vægten havde jeg også frygtet, men de er glimrende afbalancerede og har ikke generet mig et sekund.
Jeg har længe ment, at man næsten ikke kan være tandlæge uden forstørrelse. At jeg nu kan skifte til den rette forstørrelse til de rette forhold, bekræfter mig – jeg fandt 5 kanaler i en 6-, første gang jeg brugte Kepler til endodonti.
Samtidig har jeg følt mig i virkelig dygtige, venlige og kompetente hænder hos Rønvigs optiker, som har klaret alle tilretninger yderst smidigt.”

 

Let og elegant betjening af Kepler Advanced lupbrille:

Kontakt os

Prøv ExamVision lupbriller på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.