Lupbriller til dyrlæger

Med ExamVision lupbriller ser du detaljen og opnår det ønskede behandlingsresultat mere sikkert, hurtigere – og samtidig mere afslappet.

Dyrlæge Mona Lykke, AniCura Dyrehospital

Dyrlæge Mona Lykke har valgt ExamVision lupbriller til sit daglige arbejde på dyrlægeklinikken, hun fortæller:

📣  “Jeg har under tandbehandlinger og almindelig kirurgi fået en markant forbedret holdning. Jeg kan holde til at sidde i længere tid ad gangen og går ikke hjem med ondt i nakken.

Jeg laver en del kirurgi på små patienter (fugle, kaniner, rotter, marsvin, pindsvin osv.) – det ville jeg ikke kunne uden lupbrillerne. Og knækker jeg en rod ved tandbehandling, gør lupperne det meget nemmere at se og finde den lille bitte rodstump.

En anden væsentlig faktor er, at jeg er blevet hurtigere til at udføre opgaven – så mon ikke en lupbrille-investering kan blive tjent hjem med den nedsatte behandlingstid og den sundere ergonomi.”

 

Vi hjælper også gerne dig
Læs mere om hvordan vores optikere arbejder tæt sammen med dig for at tilpasse lupbrillen 100% til dit syn og din ergonomi – klik her.

Se dine muligheder med ExamVision lupbriller – og det ergonomiske løft, som lupbriller bidrager med til din arbejdsposition:

Fokus på kvalitet, fleksibilitet – og på dig

Når du køber lupbriller hos Rønvig, bliver du mødt af professionelle optikere, der rådgiver dig i hele processen. Vi arbejder tæt sammen med dig, lytter til dine behov og foretager de opmålinger, der vil sikre, at du får en lupbrille 100% tilpasset din fysik, dit syn og din arbejdsstilling.

Vores optikere kommer til dig efter aftale, så du kan prøve lupbrillerne og opleve den forskel vores kvalitets-lupbriller kan gøre for dit syn og din ergonomi.

At vi tilpasser lupbrillerne præcist til dit synsbehov og den for dig optimale fokus- og arbejdsafstand betyder, at du kan sidde og arbejde mere opret og derved i væsentlig mindre belastende arbejdsstillinger. Du opnår samtidig en forbedret finmotorik – og forstørrelsen, der gør det nemmere for dig at se og behandle de små detaljer.

 

Rønvigs erfarne optikere:
✅ rådgiver i hele processen
✅ sørger for opmålinger til perfekt individuel tilpasning
✅ følger op og foretager de sidste finjusteringer efter levering

 

Læs mere om ExamVision lupbriller – klik her

 

Se ExamVision Lupbrille-brochure – klik her

 

Prøv lupbrillerne ved din arbejdsplads 
Vores optikere kommer til dig på din klinik, hvor du har de bedste forudsætninger for at prøve vores forskellige lupbriller og lys – evt. med en patient på lejet.

 

Vil du gerne tale med en optiker og evt. booke en aftale, er du velkommen til at ringe på  75 89 57 11 – eller sende en besked her:

Kontakt os

Prøv ExamVision lupbriller på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.