Lupbriller til dyrlæger

Med ExamVision lupbriller ser du detaljen og opnår det ønskede behandlingsresultat
mere sikkert, hurtigere – og samtidig mere afslappet.

Lupbriller til dyrlæger

Dyrlæge Mona Lykke, AniCura Dyrehospital

Dyrlæge Mona Lykke har valgt ExamVision lupbriller til sit daglige arbejde på dyrlægeklinikken, hun fortæller:

Jeg har under tandbehandlinger og almindelig kirurgi fået en markant forbedret holdning. Jeg kan holde til at sidde i længere tid ad gangen og går ikke hjem med ondt i nakken.

Jeg laver en del kirurgi på små patienter (fugle, kaniner, rotter, marsvin, pindsvin osv.) – det ville jeg ikke kunne uden lupbrillerne. Og knækker jeg en rod ved tandbehandling, gør lupperne det meget nemmere at se og finde den lille bitte rodstump.

En anden væsentlig faktor er, at jeg er blevet hurtigere til at udføre opgaven – så mon ikke en lupbrille-investering kan blive tjent hjem med den nedsatte behandlingstid og den sundere ergonomi.

 

Vi tilpasser lupbrillen 100% til dig
Læs mere om hvordan vores optikere arbejder tæt sammen med dig for at tilpasse lupbrillen individuelt til din ergonomi og dit syn inkl. en evt. brillestyrke i lup og omgivende brilleglas – klik her.

Se dine muligheder med ExamVision lupbriller – og det ergonomiske løft, som lupbriller bidrager med til din arbejdsposition:

Dyrlæge med lupbriller på klinik

Fokus på kvalitet, fleksibilitet – og på dig

Når du køber lupbriller til dyrlæger hos Rønvig, bliver du mødt af professionelle optikere, der rådgiver dig i hele processen. Vi arbejder tæt sammen med dig, lytter til dine behov og foretager de opmålinger, der vil sikre, at du får en lupbrille 100% tilpasset din fysik, dit syn og din arbejdsstilling.

Vores optikere kommer til dig efter aftale, så du kan prøve lupbrillerne og opleve den forskel vores kvalitets-lupbriller kan gøre for dit syn og din ergonomi.

Ved bestilling tilpasser vi lupbrillerne præcist til dit synsbehov og den for dig optimale fokus- og arbejdsafstand. Det betyder, at du kan rette dig mere op i dine arbejdsstillinger, sidde mere afslappet og derved minimere de belastende stillinger væsentligt. Du opnår samtidig en forbedret finmotorik – og forstørrelsen, der gør det nemmere for dig at se og behandle de små detaljer.

 

Rønvigs erfarne optikere:
rådgiver i hele processen
sørger for opmålinger til perfekt individuel tilpasning
sørger for evt. brillestyrke i lupper og omgivende glas
følger op og foretager de sidste finjusteringer efter levering

Se ExamVision Lupbrille-brochure – klik her

 

Prøv lupbrillerne ved din arbejdsplads 
Vores optikere kommer til dig på din klinik, hvor du har de bedste forudsætninger for at prøve vores forskellige lupbriller og lys – evt. med en patient på lejet.

Vil du gerne tale med en optiker og evt. booke en aftale, er du velkommen til at ringe på  75 89 57 11 – eller sende en besked her:

Kontakt os

Prøv ExamVision lupbriller til dyrlæger på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.