DENTAL MIKROSKOPER

Med op til 20 gange forstørrelse, en korrekt farvegengivelse og alt det skyggefri lys du har brug for, direkte i arbejdsområdet,
ser du tydeligt alle detaljer helt skarpt – også detaljer som er usynlige for det blotte øje.

Tillmed opnår du en opret arbejdsstilling, der giver dig de bedste hygiejniske og ergonomiske arbejdsbetingelser.

ZUMAX DENTALMIKROSKOPER

Zumax dentalmikroskop er et kinesisk fremstillet mikroskop – ja, men tag ikke fejl. Zumax er på fuld højde med de bedste tyske mikroskoper, hvoraf mange også bliver produceret i fjernøsten, ligesom din iPhone.

Zumax byder på så meget kvalitet, mange detaljer og finesser, at vi vil undlade at liste dem her, det skal opleves. Så kom og prøv både Zumax mikroskoperne i vores showroom.

Zumax Dental Tweezer

Micro Dental Pincet udviklet til, at du effektivt kan fjerne mikrokomponenter under f.eks. endodontiske behandlinger – læs mere her

TAG FORSTØRRELSE ET SKRIDT VIDERE

Zumax dentalmikroskop er det sikre valg til klinikken, der ønsker at tage forstørrelse et skridt videre. Mikroskoperne er designede til dentalbrug og giver en fantastisk farvegengivelse, hvor du ser alle detaljerne – detaljer som er usynlige for det blotte øje.

Med mikroskop opnår du samtidig en opret arbejdsstilling, der giver dig de bedst mulige ergonomiske arbejdsbetingelser.

Prøv Zumax dentalmikroskop i vores showroom
Oplev det hele i vores showroom på adressen i Daugaard – ring og book en aftale på telefon 75 89 57 11.

MIT VIGTIGSTE ARBEJDSREDSKAB

  Anskaffer man sig et dentalmikroskop, får man øjnene op for en helt anden dimension og for mulighederne for en helt anden tilgang til arbejdet. Og fordelene ved mikroskop har man ikke kun glæde af ved rodbehandlinger, men stort set ved samtlige behandlinger, som vi tandlæger udfører fra morgen til aften.

Med få ekstra tiltag – som tilkobling af et videokamera og en loftmonteret skærm – vil brug af mikroskop også være det ultimative kommunikationsværktøj. Patienten vil kunne følge med i undersøgelsen og selv se, hvad der er af behandlingskrævende caries, usurer, slidskader, fistler etc. Og når patienter følger med på skærmen under selve behandlingen, så vil selv patienter med en svær tandlægeangst oftest blive kureret for deres dentofobi.

Tandlæge Kimmo Karstoft, Sundhedshuset Gråsten.

MIKROSKOP ER DET NYE SORT

  Større sikkerhed og forudsigelighed i behandlingen, mere målrettet søgen, bedre koordineret bevægelse og en større succesrate i behandlinger.

Disse er erfaringer som Kirsten Rysgaard, Colosseum Tandlægerne Kongensgade, høster dagligt i sine behandlinger med mikroskop. Hun har arbejdet med mikroskop siden 2017, har ikke set sig tilbage siden og er ikke i tvivl om, at brugen af mikroskop til tandbehandling kun har set sin begyndelse i Danmark.

Hun oplever også, at de nyuddannede tandlæger orienterer sig efter klinikker, der har mikroskop:

  De nye årgange har været vant til at arbejde med mikroskop på skolen…

Læs hele artiklen her

KONTAKT OS

Prøv mikroskoperne i vores showroom. Vores specialister demonstrerer og rådgiver dig gerne,
så du kan få det bedste beslutningsgrundlag for at vælge mikroskop.