Dental mikroskoper

Med op til 20 gange forstørrelse, en korrekt farvegengivelse og alt det skyggefri lys du har brug for, direkte i arbejdsområdet, ser du tydeligt alle detaljer helt skarpt – også detaljer som er usynlige for det blotte øje.
Tillmed opnår du en opret arbejdsstilling, der giver dig de bedste hygiejniske og ergonomiske arbejdsbetingelser.

Global Dentalmikroskoper

Global dentalmikroskop er et amerikansk udviklet og produceret kvalitetsmikroskop. Det forhandles world-wide og er det mest solgte mikroskop-mærke på det amerikanske tandlægemarked.

Global er kendt for høj kvalitet samt det unikke modulopbyggede koncept, der sikrer, at brugeren selv kan opgradere og derved tilpasse mikroskopet efter egne ønsker og behov.

Global mikroskopet kan fastmonteres på loft, væg eller gulv samt fås mobilt på hjul.

Prøv Global dentalmikroskop i vores showroom
Ring og få en aftale på telefon 75 89 57 11.

VIDEO Kimmo Karstoft gennemfører en minimal invasiv behandling:

Zumax Dentalmikroskoper

Zumax dentalmikroskop er et kinesisk fremstillet mikroskop – ja, men tag ikke fejl. Zumax er på fuld højde med de bedste tyske mikroskoper, hvoraf mange også bliver produceret i fjernøsten, ligesom din iPhone.

Zumax byder på så meget kvalitet, mange detaljer og finesser, at vi vil undlade at liste dem her, det skal opleves. Så kom og prøv både Zumax og Global mikroskoperne i vores showroom.

Prøv Zumax dentalmikroskop i vores showroom
Ring og få en aftale på telefon 75 89 57 11.

VIDEO Demo af Zumax dentalmikroskop:

Mit vigtigste arbejdsredskab

“Anskaffer man sig et dentalmikroskop, får man øjnene op for en helt anden dimension og for mulighederne for en helt anden tilgang til arbejdet. Og fordelene ved mikroskop har man ikke kun glæde af ved rodbehandlinger, men stort set ved samtlige behandlinger, som vi tandlæger udfører fra morgen til aften.

Med få ekstra tiltag – som tilkobling af et videokamera og en loftmonteret skærm – vil brug af mikroskop også være det ultimative kommunikationsværktøj. Patienten vil kunne følge med i undersøgelsen og selv se, hvad der er af behandlingskrævende caries, usurer, slidskader, fistler etc. Og når patienter følger med på skærmen under selve behandlingen, så vil selv patienter med en svær tandlægeangst oftest blive kureret for deres dentofobi.”

Tandlæge Kimmo Karstoft, Sundhedshuset Gråsten.

Zumax Dental Tweezer
Mikropincet til fjernelse af mikrokomponenter – læs mere her:

Kontakt os

Prøv mikroskoperne i vores showroom. Vores specialister demonstrerer og rådgiver dig gerne, så du kan få det bedste beslutningsgrundlag for at vælge mikroskop.