Focus™ LED lys

Få mest ud af dine lupbriller med et klart, naturligt hvidt og skyggefrit lys, der oplyser dit synsfelt, præcis hvor du retter det hen. Fremstillet i Danmark til ExamVision lupbriller.

Focus Bright & Focus True

Focus Bright & Focus True

To LED lys, der sikrer dig et homogent oplyst synsfelt ved hjælp af et identisk multilinsesystem.

Focus True har en farvetemperatur på 5000 Kelvin. Det svarer til almindeligt dagslys og er ideelt til kosmetisk tandpleje.

Focus Bright har en farvetemperatur på 6500 Kelvin. Det betyder, at den afgiver et kraftigere lys, som er mere hvidt (blålig hvid) og er derved ikke helt så farveneutral.

Få en demonstration af Focus LED – ring for en aftale på telefon 75 89 57 11.

Essential Nano lupbrillelys

Essential Nano

Essential Nano LED lys er konstrueret med et single-linsesystem, som giver et lidt mindre homogent oplyst synsfelt end Focus True og Focus Bright.

Designet er let og kompakt.

Farvetemperaturen er på 6500 Kelvin. Det betyder, at den afgiver et kraftigere lys, som er mere hvidt (blålig hvid) og er derved ikke helt så farveneutral.

Få en demonstration af Essential Nano LED – ring for en aftale på telefon 75 89 57 11.

Focus LED batteri

Focus Xtend Control Unit

Kontrolenheden til Focus lys har et enkelt og hygiejnisk design, der tillader håndfri betjening: Tænd/sluk og juster lyset op/ned med arm eller albue.

Driftstiden er fra 6 til 24 timer afhængig af den valgte lysintensitet.

Batteriet er genopladeligt med en opladetid på max. 3 timer.

Lys til lupbriller

Lys er ikke bare lys

LED lupbrillelys giver dig et forbedret syn til at se detaljen – og at vælge det rigtige lys er næsten lige så vigtig som at vælge den rigtige lupbrille.

Kontakt os

Få mest ud af dine lupbriller – prøv det klare og skyggefri LED lys, der oplyser dit synsfelt præcis, hvor du vil have det. Vores erfarne optik-konsulent demonstrerer det gerne på din klinik.