EXAMVISION LUPBRILLER
& TILBEHØR

Hver eneste lupbrille bliver udviklet og fremstillet på Samsø, hvor stolte håndværkere sørger for, at den unikke kvalitet og individuelle tilpasning altid sidder lige i lupbrillen.
Vores professionelle optikere kan vise dig mulighederne og tage de mål, der sikrer dig den bedste forstørrelse, ergonomi og største arbejdsglæde.

Se det store udvalg af lupbriller

Med lupbriller ser du ikke bare detaljerne, men opnår større sikkerhed i både diagnose og behandling. Oplev samtidig en forøget finmotorik og en ergonomisk sund, afslappet arbejdsstilling – med øget afstand til din patient. Vi fører som de eneste ExamVision lupbriller i Danmark, hvor vi har det fulde sortiment inkl. lys og tilbehør. 

Design din egen ExamVision lupbrille med 3D loupe creator 

Lupbrille Galiliean HD

GALILEAN HD

Galilean HD lupbrillen er kendt for sin høje brugerkomfort og er en god all-round løsning.

Kan leveres med følgende forstørrelser:
2.3 x, 2.8 x, 3.3 x og 3.8x.

Se visir og andet tilbehør til lupbriller

 

Kepler Kompakt Lupbriller

KEPLER KOMPAKT

Konstruktionen i Kepler Kompakt er baseret på en avanceret prisme-optik, som muliggør en større forstørrelse, samtidig med at optikken giver et superskarpt billede.

Kan leveres med følgende forstørrelser:
3.5 x, 4.6 x og 5.7 x.

 

Kepler Advanced prismebriller

KEPLER ADVANCED

Kepler Advanced har med sit unikke Turn’N’Click-system fire indbyggede forstørrelser i én og samme prismebrille.

Lupbrillen hedder “Advanced”, fordi den er udviklet i et samarbejde med et dansk firma, der udvikler meget avanceret optik for bl.a. NASA i USA.

Essential fra ExamVision

ESSENTIAL FRA EXAMVISION

Med Essential tilbyder ExamVision en lupbrille, der henvender sig primært til førstegangs-lupbrillebrugere, f.eks. tandplejere, men uden at gå på kompromis med funktionalitet og brugerkvalitet.

Kan leveres med følgende forstørrelser:
2.5 x og 3.0 x.

Se visir og andet tilbehør til lupbriller

Prismebriller til klinik

ERGONOMI & PRISMEBRILLER

Luppernes nedadrettede vinkel kan sammen med den korrigerede arbejdsafstand i lupbrillen rette din nakke og ryg op til en ergonomisk sund arbejdsposition. Du opnår her og nu en langt mindre belastende arbejdsdag og reducerer risici for fremtidige arbejdsskader.

The Prisma Lens System™ er prismer, der kan indbygges i dine prismebriller og derved give dig mulighed for at sidde endnu mere oprejst – men spørg først om fordele og ulemper.

Vi tilpasser lupbrillen 100% til dig og tilbyder hjælp til sund ergonomi på klinikken →

Brillestel til lupbriller

BRILLESTEL TIL LUPBRILLER

For at du kan få den fulde glæde af dine lupbriller, er det vigtigt at vælge det rette brillestel, at det bliver tilpasset præcist til dig, at lupperne placeres rigtigt og sidder vinklet korrekt.

Vores professionelle optikere arbejder målrettet efter at integrere alle dine ønsker, så du får en funktionel korrekt og samtidig smart lupbrille-løsning.

Få besøg af vores optikere og se alle dine muligheder. Ring for en aftale på 75 89 57 11.

Karina, klinikejer & Anja, tandplejer

“Hvordan i alverden kan man leve uden? Det er lige præcis den følelse, vi sidder med efter at have fået lupbriller. Arbejdet er mere præcist, nakken har det bedre og lyset følger øjnene. Ikke noget med at rette lampen til hele tiden og ikke noget med akavede arbejdsstillinger for bedre at kunne se. Tak til os selv, for en ekstra arbejdsglæde i hverdagen.”

Tibor Marinescu, tandlæge

“ExamVision lupbriller er den bedste investering i hele mit liv! Jeg ser detaljerne nu og føler mig tryg og sikker ved eftersyn og behandlinger. Min ergonomi er også blevet god. Jeres optiker fik lupbrillerne til at passe perfekt til mig, og jeg er meget taknemlig for hendes tålmodighed og hensyntagen. Jeg vil altid ringe til jer, hvis jeg får behov for andet optisk udstyr.”

Svend Erik Ramskov Garbus, dyrlæge

”Har brugt mine ExamVision lupbriller til tandoperation på en 2 kg Yorkshire Terrier. Det var en god oplevelse, hvor jeg kunne se, hvad jeg lavede. De andre kommenterede på, jeg sad langt væk fra patienten. Jeg kunne mærke, at min nakke mv. slappede af undervejs og jeg ikke havde hovedet inde i munden på dyret. Jeg kunne fint orientere mig ved siden af lupperne og blev ikke svimmel eller andet.”

Jette Nedergaard, tandlæge

”Det er helt ubeskriveligt, og jeg glædes hver evig eneste arbejdstime over, jeg har fået lys. Mit arbejde går hurtigere, og jeg kan bare koncentrere mig om at holde øjnene på arbejdsfeltet. En stor sidegevinst er, at jeg er meget, meget mindre træt, når dagen er omme. Jeg kan kun opfordre til at prøve et lys”

Leni Møllsøe, tandlæge

“Jeg tabte mine prismebriller, og de blev skæve. I bad mig sende dem direkte til Samsø til reparation. Jeg modtog dem retur kun et par dage efter i perfekt genskabt stand. Jeg er så glad for, at det ikke krævede et par nye lupbriller, og prisen for reparationen var et fund. Stor ros til jer for kompetent og hurtig service.”

Mona Lykke, dyrlæge

“Jeg er SÅ glad for mine lupbriller! De er et kæmpe løft for både mit syn og min ergonomi. Jeg, bruger ExamVision lupbriller og Focus LED lys som fast værktøj ved alt fra tandekstraktion, kirurgiske indgreb af fx. hund, kat, marsvin, ved mere specielle opgaver som forløsning af æg fra eksotiske fugle”

Mats Gade, tandlæge

”I starten blev jeg helt skræmt over mine plastfyldninger, da jeg med ExamVision lupbriller rent faktisk kunne se, hvad jeg lavede! Men qua min bedre visuelle fornemmelse kan jeg nu udbore, præpaere og pudse langt hurtigere end tidligere – samtidig med at kvaliteten er blevet bedre.”

Lene Holm, tandplejer

”Jeg fik lupbriller tilbage i 2004, og jeg havde de værste forventninger til at starte med. Men en helt ny verden åbnede sig lynhurtigt for mig – og der var ingen tilvænningstid. I dag bruger jeg ExamVision prismebriller med lys til alle behandlinger, jeg kan simpelthen ikke undvære dem – også når jeg har børn i stolen.”

Eksperter i lupbriller til tandlæger

Vi er Eksperter i lupbriller

Med lupbriller og lys ser du ikke bare detaljerne, men opnår større sikkerhed i både diagnose og behandling. Du vil samtidig opleve en forøget finmotorik og en sund, afslappet arbejdsstilling – med øget afstand til din patient.

Rønvig Syn & Ergonomi vil gerne bidrage til at give dit syn og din ergonomi det løft, der gør din arbejdsdag ideel og arbejdsglæde høj – hele dagen. Og vi tror på, at forstørrelse og ergonomi går hånd i hånd. Men for at du kan opleve den fulde gevinst i din hverdag, skal dine individuelle behov bygges ind i din lupbrille – og kvaliteten være kompromisløs. Husk at vi også forhandler lys til lupbriller.

Derfor forhandler vi ExamVision lupbriller, som bliver skræddersyet til dig og dine behov. Dvs. at synskorrektion og arbejdsafstand bygges ind i brillen, så du opnår en ergonomisk optimal arbejdsstilling og en forstørrelse med maksimal skarphed og uovertruffen bevægelsesfrihed.

tilpasning af lupbriller og prismebriller

ExamVision lupbriller tilpasset 100% til dig

Med fem Red Dot-designpriser som ballast er ExamVision de mest avancerede lupbriller på markedet; uanset om du anvender dem i dit arbejde som tandlæge, tandplejer, tandlægestuderende, læge, dyrlæge, kirurg eller ethvert andet erhverv, hvor forstørrelse og krystalklart syn er altafgørende.

De forstørrende lupper designes af optometrister og fremstilles i kvalitetskomponenter af specialister på Samsø. Vores erfarne optikere arbejder tæt sammen med dig, lytter til dine behov og foretager opmålinger og integrerer en evt. brillestyrke i lup og omgivende glas. Det sikrer, at lupbrillen bliver fremstillet personligt til din fysik, dit syn og din arbejdsstilling.

Dine unikke lupbriller afleveres og finjusteres af den optiker, du har været i dialog med – og som ved alt, hvad der er værd at vide om optik, forstørrelse, syn og god ergonomi.

Lupbriller fra Examvision

KONTAKT OS OG PRØV LUPBRILLER PÅ DIN KLINIK

Prøv ExamVision lupbriller på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal
og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.